06 50 52 89 42 info@elksupport.nl

Efficiënt samenwerken

Werkwijze

Een samenwerking vraagt om een gezamenlijk plan. Zoveel mensen, zoveel wensen.

ElkSupport biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Je kunt mij inzetten voor een incidentele opdracht, een vast aantal uren per week of maand of voor een specifiek project. Alles is mogelijk en bespreekbaar! Ook bestaan er speciale pakkettarieven.

Het begint met een goed gesprek!

Aan de hand van een vrijblijvende scan of een oriënterend gesprek kijken we samen naar de behoefte van jou als ondernemer. Je ontvangt vervolgens van mij een duidelijke offerte op maat. De communicatie over de prijsbepaling, kwaliteit en duur van de samenwerking is altijd eerlijk en duidelijk. What you see is what you get!

Het verloopt zoals jij dat wilt

Samen spreken we af hoe we communiceren: live, via telefoon, mail, Skype, WhatsApp, Facetime. Ik houd je altijd op de hoogte van mijn acties en houd mijn uren bij. Natuurlijk mag je altijd vragen naar de status van jouw opdracht. Ook ga ik vertrouwelijk en zorgvuldig om met jouw persoons- en bedrijfsgegevens.

Tussentijds plan ik altijd een evaluatiemoment in. Het is voor mij erg belangrijk om te weten hoe jij de samenwerking ervaart. En wellicht wordt gedurende het traject jouw behoefte aan ondersteuning anders. Dit is altijd bespreekbaar! Een tevreden klant is voor mij het allermooiste wat er is.

I can do things you cannot,
You can do things I cannot,
Together we can do great things.
– Moeder Teresa –

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Mailen naar info@elksupport.nl of bellen met
+31(0)6 50 52 89 42 mag natuurlijk ook...

Ik help je graag verder!