06 50 52 89 42 info@elksupport.nl

Ontzorgen van ondernemers

Over ElkSupport

Aangenaam, ik ben Sandra van Elk en als zelfstandig ondernemer is het mijn passie om ondernemers te ontzorgen in alledaagse dingen. Plannen en Organiseren is dan ook mijn tweede natuur.

Ik vind het leuk om dingen te regelen!

Na het afronden van mijn HBO opleiding Facility Management, ben ik gestart als stafmedewerker in het RadboudUMC in Nijmegen. In deze functie had ik hoofdzakelijk een projectmatige en ondersteunende rol en was ik daarnaast als projectleider verantwoordelijk voor diverse projecten voor de afdeling Food & Business. 

Meer dan 10 jaar ervaring

Na zes jaar werkzaam bij het RadboudUMC ben ik overgestapt naar de afdeling Facilitaire Services bij de Rabobank waarvan de laatste vier jaar als Service Manager. Hier was ik eindverantwoordelijk voor de gehele facilitaire afdeling. Ik kreeg enorm veel energie als de dienstverlening dusdanig was ingericht dat iedereen met een glimlach zijn werk kon doen.

In deze periode heb ik ook mijn Nevi 1 opleiding gehaald en me verder verdiept in de inkoop. Ook heb ik als projectleider mooie projecten tot een goed eind kunnen brengen waaronder gave klantevents, outsourcing van de receptie, complexe verbouwingen en grote interne verhuizingen.

Visie wordt missie

In contact met ondernemers en grotere bedrijven zag ik bij hen vaak frustratie rond de alledaagse zaken, die te lang blijven liggen. Terwijl daar nu juist een enorme efficiëntieslag mee gemaakt kan worden. Ik besloot van deze visie mijn missie te maken: als Virtual Professional meteen resultaat boeken door werkzaamheden uit handen te nemen. In juni 2019 heb ik de opleiding aan de academie voor Virtueel Professionals succesvol afgerond en ben ik met mijn onderneming gecertificeerd voor het werken volgens de methode van deze academie.

Ik ben gedreven, punctueel en zie waar wij samen een efficiënt plan van aanpak kunnen maken voor nieuwe stappen. Ik heb aan een half woord genoeg en zie waar ik jou als ondernemer het werk uit handen kan nemen.  Ik ben een organisatietalent op wie jij als ondernemer altijd terug kan vallen. Op deze manier kan jij je richten op de kern van je bedrijf, ik support jou en regel alles achter de schermen. Daar worden we allebei gelukkig van!

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Mailen naar info@elksupport.nl of bellen met
+31(0)6 50 52 89 42 mag natuurlijk ook...

Ik help je graag verder!