06 50 52 89 42 info@elksupport.nl

Geleefd worden door je agenda, een vol hoofd, een overvolle mailbox, mooie plannen waar je maar niet aan toe komt… Voor veel ondernemers is dit herkenbare dagelijkse kost.

Gratis checklist

Voordat ik dieper in ga op welke werkzaamheden je nu specifiek zou kunnen uitbesteden, is het als ondernemer eigenlijk veel belangrijker om te weten: waar sta ik met mijn bedrijf? Weegt de hoge werkdruk als zelfstandig ondernemer wel op tegen het resultaat wat je bereikt. Via de gratis checklist ontdek je heel snel of jij geleefd wordt door de vele dagelijkse werkzaamheden of dat je het eigenlijk allemaal wel prima onder controle hebt. Vul de checklist in en ontdek wat de uitkomst voor jou als ondernemer betekent.

Download HIER de gratis checklist.

Valt de score hoog uit? Dan is het raadzaam om te kijken hoe je zaken kunt veranderen. Maar waar moet je dan in hemelsnaam beginnen?

Stappenplan

Voordat ElkSupport een samenwerking met een ondernemer aangaat, maken we samen een plan! Door middel van de SOM7 methode brengen we samen heel snel inzichtelijk welke werkzaamheden uitbesteed kunnen worden. We kijken samen naar wat je op korte én lange termijn met je onderneming wilt bereiken. En welke bedrijfsdoelstellingen daarbij horen.

Aan de hand van de uitkomst van de SOM7 methode kijken we vervolgens samen welke taken en werkzaamheden jou als ondernemer veel tijd en energie kosten. En aan welke werkzaamheden kom je überhaupt niet toe terwijl je dat wel zou willen? Ook kijken we naar de taken die jij als ondernemer juist wél leuk vindt om te doen. Zo hebben we al snel een mooi overzicht van taken en werkzaamheden die uitbesteed kunnen worden. Samen maken we afspraken welke taken ElkSupport voor jou kan uitvoeren. Dat resulteert voor jou als ondernemer meer structuur en overzicht binnen je organisatie.

Naast het in kaart brengen van werkzaamheden die uitbesteed kunnen worden, is het heel belangrijk om helder te krijgen wat het uitbesteden je waard is in opbrengst versus kosten. Denk daarbij niet alleen in geld. Denk ook na wat vrije tijd, ontspanning en meer plezier in je werk jou oplevert. Ontspanning zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd.

In een persoonlijk gesprek maak ik graag geheel vrijblijvend voor jou inzichtelijk wat je kunt uit besteden. Aan de hand van de checklist ‘waar sta ik met mijn bedrijf’ en de SOM7 methode heb ik hierbij al snel een beeld. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.